flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей (Фотозвіт)

29 листопада 2013, 14:17

       29 листопада 2013 року в приміщенні Золочівського районного суду Львівської області відбувся захід «День відкритих дверей» . Про вищевказаний захід були повідомлені  громадяни, представники установ, організацій, підприємств, запрошено студентів-юристів Золочівського коледжу Національного університету «Львівська політехніка».


      Метою проведення «Дня відкритих дверей» було визначено забезпечення прозорості та відкритості діяльності органів судової влади, ознайомлення громадськості із роботою суду, офіційним веб-порталом суду,  впровадження надсилання смс-повідомлень, як виклик в судове засідання, надсилання електронних копій процесуальних документів по справі, використання системи відеоконференцзв»яку в кримінальному процесі за новим КПК України, профілактика та запобігання правопорушень серед населення.

Керівник апарату суду Піддубна Х.Г. розповіла про загальні засади, мету порядок роботи Золочівського районного суду Львівської області, ознайомила з офіційним веб-сайтом суду та інформацією, розміщеною на ньому.

Старший секретар суду Гуменюк Г.В. зачитала рішень Ради суддів загальних судів щодо надсилання учасникам процесу судових повісток у вигляді смс-повідомлень та копій електронних документів, роз’яснила їх  зміст, мету та значення у здійсненні правосуддя, шляхи впровадження у  роботі.

 

Головний спеціаліст з інформаційних технологій Цибрій І.А. розповів та продемонстрував технічні можливості використання системи відеоконференцзв’язку в кримінальному процесі, старший секретар Гуменюк Г.В. розповіла про порядок використання СВКЗ та доцільність її практичного застосування.

 

 

Заступник керівника апарату суду Мицко Р.В. запропонував присутнім пройти анонімне опитування за допомогою заповнення анкет з питань доступності та прозорості здійснення правосуддя в Золочівському районному суді Львівської області.