flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Візит студентів

02 червня 2023, 15:03

Відповідно до плану та програми проходження навчальної практики 02.06.2023 року студенти 2 та 3 курсу  Золочівського фахового коледжу Національного університету «Львівська політехніка»  разом з викладачем з юридичних дисциплін Грабовською Мар’яною Петрівною та викладачем української мови і літератури,  керівником практики Басараб Галиною Романівною  відвідали Золочівський районний суд Львівської області.

Помічники суддів Золочівського районного суду Львівської області Олеся Синишин та Віктор Голобоков ознайомили студентів з роботою суду, реєстрацією та розподілом судових справ в автоматизованій системі документообігу суду, оформлення  судових справ та  порядком проведення судового засідання в режимі відео конференції.

Також студентам було запропоновано змоделювати судове засідання. Вони спробували себе в ролі учасників кримінального провадження: потерпілого, прокурора, обвинувачених, адвоката та свідків. Засідання проходило з дотриманням процесуального закону та було максимально наближеним до реального судового процесу.