flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ознайомчий візит учнів до Золочівського районного суду Львівської області

20 квітня 2023, 14:44

   20 квітня 2023 року учні 10 класу Золочівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів  №4   завітали до Золочівського районного суду Львівської області.

Візит проводився за участю судді Золочівського районного суду Львівської області Марії Бакаїм, керівника апарату Світлани Вонс,  помічника судді Олесі Синишин та помічника  судді Віктора Голобокова.

Керівник апарату суду Світлана Вонс ознайомила дітей із судовою установою.

 Суддя Марія Бакаїм  провела модельне судове засідання у цивільній справі про розірвання шлюбу та у справі про адміністративне правопорушення в якому взяли участь учні. У такий спосіб школярі змогли відчути атмосферу справжнього судового засідання. Проведення модельних та ігрових судових засідань для школярів – це  найцікавіший спосіб розповісти молоді про сам процес, здійснення правосуддя та його особливості.  

 Також помічники суддів Золочівського районного суду Львівської області  Олеся Синишин та Віктор Голобоков розповіли про судову систему України, порядок проведення судового засідання, права та обов’язки учасників процесу  та  про особливості відповідальності неповнолітніх і їх батьків за протиправні вчинки.