flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо організації діяльності суду

25 листопада 2022, 17:04

Шановні відвідувачі суду та учасники судових  процесів!

У зв’язку зі збройною агресією російської федерації проти України по всій країні запроваджено графіки погодинного або ж аварійного відключення електроенергії .

Звертаємо увагу учасників судового процесу на наступне. На час вимкнення світла в Золочівському районному суді Львівської області (перша черга за графіком вимкнень ГПВ  https://poweroff.loe.lviv.ua/) також відсутній інтернет зв'язок, що унеможливлює надання інформації громадянам, яка міститься в автоматизованій системі документообігу суду, отримання електронної пошти та документів через функціонал «Електронний суд», здійснення невідкладної реєстрації процесуальних документів. У період відключення електроенергії суд позбавлений можливості працювати в автоматизованій системі документообігу суду, здійснювати та проводити засідання в режимі відео конференції.

Указані обставини можуть бути причиною перенесення засідань на інший час, несвоєчасного отримання та тимчасової затримки відправлення судової кореспонденції, у тому числі й судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень.

Просимо вибачення за тимчасові незручності та з розумінням ставитися до умов роботи суду.