flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага ! Вакансія секретаря судового засідання

16 вересня 2022, 13:04

Увага !!!

Вакансія секретаря судового засідання  (тимчасова, на період перебування основного працівника у відпустці у зв’язку з вагітністю та пологами)

 

Золочівський районний суд Львівської області запрошує для працевлаштування  громадян України за спрощеною процедурою вступу на посади державної служби на  період воєнного стану – без конкурсного відбору та без документа про підтвердження рівня володіння державною мовою.

Для призначення на посаду секретаря судового засідання  потрібні документи, що підтверджують наявність громадянства України та освіти (вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра за спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»).

 Посадові обов’язки секретаря судового засідання:

  • здійснює судові виклики та повідомлення в справах, які знаходяться у провадженні судді; оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень; здійснює надсилання розпорядження про виклик присяжних.
  • перевіряє наявність і з'ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.
  • виконує функції судового розпорядника в разі його відсутності у судовому засіданні.
  • здійснює внесення інформації про рух судових справ та кримінальних проваджень, що перебувають у провадженні відповідного судді і не розглянуті по суті до АСДС.
  • забезпечує фіксування судового процесу (судового засідання) за допомогою технічних засобів відповідно до Інструкції про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання) Інструкції про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відео конференції під час судового засідання (кримінального провадження).
  • веде журнал судового засідання та протокол судового засідання.
  • здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при розгляді справи. Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому відповідно до вимог КПК України, за дорученням судді здійснює заходи щодо передачі засудженим підписки в порядку ст.ст.75, 76 КПК України.
  • виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.
  • оформлює матеріали судових справ та матеріалів кримінального провадження, що перебувають у провадженні судді і здійснює передачу справ і проваджень, розглянутих по суті до канцелярії суду.
  • здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.
  • здійснює оформлення судових справ (матеріалів кримінального провадження), що перебувають на розгляді в судді, після кожного судового засідання. Здійснює передачу справ до канцелярії суду.

Інші функціональні обов’язки відповідно до посадової інструкції.

 

 Умови оплати праці: посадовий оклад (5 250 грн.), надбавка до посадового окладу за ранг державного службовця, надбавки та доплати передбачені Законом України «Про державну службу».

 

Резюме надсилайте на електронну пошту суду: inbox@zol.lv.court.gov.ua

 

З кандидатами буде проведено співбесіду.

Додаткова інформація за телефоном (03265) 4-33-49 (заступник керівника апарату Ікалюк Тетяна Василівна)